Takaisin MHK Ympäristöpalvelut kerää muovit Lapissa

Uutinen

MHK Ympäristöpalvelut kerää muovit Lapissa

22.06.2023

Maa- ja porotaloudessa käytettävät paali- ja aumamuovit ovat kierrätykseen soveltuvaa uusioraaka-ainetta. MHK Ympäristöpalvelut vastaa muovien keräyksestä ja kierrätyksestä koko Lapin alueella.

"Keräämme oikein lajiteltuja ja varastoituja muoveja ennakkoon sovittujen aikataulujen mukaan maa- ja porotiloilta. Jotta keräyskustannukset pysyvät kohtuullisella tasolla, tulisi muovia olla noin 2 tonnia keräyspistettä kohti. Suosittelemmekin esimerkiksi järjestämään yhteisen noutopisteen tai välivaraston naapuritilojen kanssa.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla asiakkaaksi ja ilmoittamalla yhteys- ja noutopaikkatiedot. Tämän jälkeen tallennamme tiedot ajojärjestelmäämme. Muovit noudetaan tilauksesta, ja vasteaika tilauksella ja noudolle on 1-2 kuukautta. Keräyksen jälkeen toimitamme muovit asianmukaisesti kierrätykseen ja energiatuotannon raaka-aineeksi.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja annamme tarkempaa tietoa noutokierroksista, muovien lajittelusta ja keräilyn kustannuksista. Soita tai lähetä meille viesti – vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti!"

Ota yhteyttä ajojärjestelijään ja sovi haku muoveille:

p. 044 769 7511