null MTK-Lapin syyskokous pidetään hybridinä

Uutinen

MTK-Lapin syyskokous pidetään hybridinä

7.12.2021

MTK-Lappi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 10.12.2021. Koronatilanteesta johtuen kokous pidetään poikkeusjärjestelyin.

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä on päättänyt, että Rovaniemi siirtyy koronan leviämisvaiheeseen 30.11. alkaen. Kokoontumisrajoitukset astuvat voimaan yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa.

MTK-Lapin johtokunta päätti kokouksessaan 1.12., että syyskokouksen osallistujamäärää rajoitetaan niin, että kukin MTK-yhdistys ja yhteisöjäsen voi lähettää kokoukseen paikan päälle yhden edustajan. Muut viralliset kokousedustajat voivat osallistua kokoukseen Teamsin välityksellä. Sopikaa siis, kuka yhdistyksestänne tulee paikalle.

Teamsin kautta osallistuvilla on kokouksessa puhemahdollisuus, mutta äänestystä varten heidän tulee antaa valtakirja yhdistyksen paikalla olevalle edustajalle. Etä-äänestysmahdollisuutta ei siis järjestetä.

Valtakirjasta on käytävä ilmi valtuuttavan kokousedustajan nimi ja MTK-yhdistys sekä valtuutetun nimi. Valtakirja toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen lappi@mtk.fi torstaihin 9.12. kello 20.00 mennessä. Viestin on tultava siitä osoitteesta, johon kokousedustaja on saanut kokouskutsun.

Kokouksessa noudatetaan sillä hetkellä voimassa olevia koronarajoituksia. Jos ne edellyttävät tästä kutsusta poikkeavia toimia, ilmoitamme niistä kokousedustajille sähköpostilla. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita!

Hotelli edellyttää osallistujilta koronapassia, joten lataa se puhelimellesi tai tulosta paperiversio etukäteen kanta.fi -palvelusta.

Teams-linkki kokoukseen:

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tai liity soittamalla (vain ääni)

+358 9 85626357,,690501542#   Finland, Helsinki

Puhelinneuvottelun tunnus: 690 501 542#

Etsi paikallinen numero | Palauta PIN-koodi