null Johtokunnan esittely

Uutinen

Johtokunnan esittely

21.3.2019

MTK-Lappia johtaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunnan kokouksissa mukana on MTK:n valtuuskunnan lappilainen.

MTK-Lappia johtaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunnan kokouksissa mukana on MTK:n valtuuskunnan lappilainen jäsen.

Puheenjohtaja Marko Repo (Simo) on lypsykarjatilallinen. Aiemmin hän teki töitä Faban jalostusneuvojana.

Varapuheenjohtaja Juhani Lampela (Tervola) on lypsykarjatilallinen ja lihakarjan kasvattaja. Hän harrastaa edunvalvontaa, lattaritansseja ja kissanhoitoa.

Hanna-Mari Kasurinen (Ivalo) on yhteisnavetan osakas ja suomenhevosten kasvattaja. Hän harrastaa rockmusiikkia ja varastoon nukkumista.

Sakari Manninen (Rovaniemi) on lypsykarjatilallinen ja aktiivinen yhdistysvaikuttaja. Hän harrastaa musiikkia ja metsästystä.

Heikki Lehtiniemi (Posio) on lypsykarjatilallinen ja emolehmien kasvattaja. Hän on vaikuttanut meijerin hallinnossa ja muissa yhteisten asioiden hoidon tehtävissä.

Kimmo Kantomaa (Ylitornio) on lypsykarjatilallinen ja lihakarjankasvattaja. Harrastuksena ovat karaoke, lentopallo ja kuntosali.

Jouni Harju (Salla) on lypsykarjatilallinen ja yhdistysvaikuttaja. Hän harrastaa metsästystä ja moottorikelkkailua.

Antti Kantola (Kittilä) porotalousyrittäjä, joka harrastaa luonnossa liikkumista.

Maaseutunuorten edustaja Aleksi Kortesalmi (Ranua) on lypsykarjatilallinen. Harrastuksena on moottorikelkkailu.

MTK:n valtuuskunnan lappilaisjäsen Tuomo Leinonen (Simo) on lypsykarjatilallinen ja hän harrastaa metsästystä.