Tätä on MTK-Lappi


MTK-Lapin (Maataloustuottajain Lapin liiton) asioita hoitaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. 

Johtokunnassa tänä vuonna ovat Hanna-Mari Kasurinen (Ivalo), Jouni Harju (Salla), Juhani Lampela (Tervola), Antti Kantola (Kittilä), Kimmo Kantomaa (Ylitornio), Aleksi Kortesalmi (Maaseutunuoret), Johannes Mäkitaavola (Tornio), Heikki Lehtiniemi (Posio) ja Sakari Manninen (Rovaniemi).

Liittomme puheenjohtaja on Hanna-Mari Kasurinen ja varapuheenjohtaja Jouni Harju. Johtokunnan jäsenillä on omat vastuu- ja valinta-alueensa. Koko johtokunnan yhteystiedot löydät alla olevasta laatikosta.

Meillä Lapissa on myös virkeä Maaseutunuorten joukko, joka aktivoi koko viljelijä- ja jäsenkenttää toiminnallaan. Lapin Manujen toiminnasta on lisää alla olevassa laatikossa.

MTK:n valtuuskunnassa Lapilla on kaksi jäsentä. Lisäksi edustajiamme on erilaisissa valiokunnissa. MTK:n valtuuskunnan jäsen Tuomo Leinonen osallistuu myös MTK-Lapin johtokunnan kokouksiin.