null Yhdistysten puheenjohtajien ja sihteerien valmennus

Yhdistysten puheenjohtajien ja sihteerien valmennus

Valmennuksen tavoitteena on tarkastella luottamushenkilörooliin liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä ja valmentaa roolissa tarvittavia taitoja osallistujien tekemän suunnitelman mukaisesti.

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 25.03.2021

klo 10:00

Tapahtuman päättymisajankohta

pvm. 25.03.2021

klo 15:00

Sijainti

Etävalmennuspisteet maakunnissa (paikat valitaan osallistujamäärien mukaisesti ja ilmoitetaan osallistujille viikkoa ennen tapahumaa) Tai vaihtoehtoisesti Osallistuminen etäyhteydellä Teamsilla kotoa käsin (linkki lähetetään kaksi päivää ennen tapahtumaa)

Tapahtuman kuvaus

Valmennus toteutetaan samanaikaisesti usealla etävalmennuspisteellä. Ryhmät kokoontuvat etukäteen ilmoitettuun etävalmennuspisteeseen (esimerkiksi liittojen tai yhdistysten toimistoihin).

 

Valmennuspisteellä ryhmän ohjaaja (toimihenkilö) vastaanottaa tulijat ja hoitaa ryhmän etäyhteyden valmennuksen valtakunnalliseen yhteislähetykseen. Valmennusohjelma etenee kaikkialla samanaikaisesti sisältäen asiantuntija-alustuksia ja aktivoivia pienryhmätehtäviä. Etävalmennuspisteillä tarjoillaan kokousruokailut.

 

SISÄLTÖ:

Valmennuspäivä sisältää yhden yhdessä valitun taitoteeman ja ajankohtaista tietoa järjestötoiminnan käytännön asioihin liittyen. Taitoteemaan voi vaikuttaa kirjoittamalla aihe tähän ilmoittautumislomakkeeseen tai osallistumalla yhdistysten sihteerien ja puheenjohtajien sisäisissä facebook-ryhmissä käytyyn keskusteluun.

 

HINTA:

Osallistuminen valmennukseen maksaa 20 Euroa. Mikäli osallistut valmennukseen etävalmennuspisteellä ruoka- ja kahvitarjoilu sisältyvät tapahtuman hintaan.

Tapahtuman lipun hinta

20 €

Tapahtuma suunnattu

Yhdistysten puheenjohtajat ja sihteerit